فوت و فن پخت «رب گوجه» به روش سنتی و محلی
آخرین خبر/ وای از رنگ و رُخ این رب خونگی نگم ،بی نهایت خوشرنگ شد
ما برای درست کردن رب اول گوجه ها رو کمی خورد میکنیم . خرابی های گوجه رو جدا میکنیم و بعد بهش نمک میزنیم میزاریم ۲۴ ساعت تقریبا بمونه بعد طی دو مرحله از صافی ردش میکنیم تا یه آب گوجه غلیظ و بدون تفاله گوجه داشته باشیم ، بعد کمی روغن به آب گوجه اضافه میکنیم و میزاریم روی حرارت آتیش تا کم کم بجوشه و در حین پخت کف های روش روحتما میگیریم که رب خوشرنگ بشه. و در نهایت هم یه رب غلیظ خوشرنگ آماده میشه
نکات مهم اینجاست
روغن به خوشرنگ تر شدن رب کمک میکنه و کاملا سلیقه ای هستش
اگه میخواین رب کپک نزنه حتما باید یا فیریز کنید و یا مقداری روغن جامد آاب کنید بریزید روی رب داخل ظرف که تا کپک نزنه و معمولا هم باید خیلی سفت تر باشه
اگه آب گوجه به خوبی گرفته شده باشه ،رب اصلا یخ نمیزنه و همچنین کپک
از صفحه shaghayegh.lifestyle