نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

فوت و فن پخت «رب گوجه» به روش سنتی و محلی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ وای از رنگ و رُخ این رب خونگی نگم ،بی نهایت خوشرنگ شد 
ما برای درست کردن رب اول گوجه ها رو کمی خورد میکنیم . خرابی های گوجه رو جدا میکنیم و بعد بهش نمک می‌زنیم میزاریم ۲۴ ساعت تقریبا بمونه بعد طی دو مرحله از صافی ردش میکنیم تا یه آب گوجه غلیظ و بدون تفاله گوجه داشته باشیم ، بعد کمی روغن به آب گوجه اضافه میکنیم و میزاریم روی حرارت آتیش تا کم کم بجوشه و در حین پخت کف های روش رو‌حتما میگیریم که رب خوشرنگ بشه. و در نهایت هم یه رب غلیظ خوشرنگ آماده میشه 

نکات مهم اینجاست 
روغن به خوشرنگ تر شدن رب کمک می‌کنه و کاملا سلیقه ای هستش 
اگه می‌خواین رب کپک نزنه حتما باید یا فیریز کنید و یا مقداری روغن جامد آاب کنید بریزید روی رب داخل ظرف که تا کپک نزنه و معمولا هم باید خیلی سفت تر باشه 
اگه آب گوجه به خوبی گرفته شده باشه ،رب اصلا یخ نمیزنه و همچنین کپک 


از صفحه shaghayegh.lifestyle

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره