قارچ سوخاری پفکی به سبک فستفودها
خراسان/ مواد لازم برای 4 نفر
قارچ: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
آب لیمو: ۱ قاشق مرباخوری
زعفران: ۱ قاشق چای خوری
ماست: ۴ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: به اندازه کافی
روغن سرخ کردنی: به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
طرز تهیه :
1-ابتدا قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز و سپس خیلی سریع آبکشی و با یک دستمال تمیز خشک میکنیم و کنار می گذاریم.
2-سپس در کاسه ای بزرگ ماست را میریزیم و هم می زنیم تخم مرغ را با ماست خوب مخلوط میکنیم و بعد زعفران دم کرده ،نمک،فلفل و آب لیمو را هم اضافه و خوب مواد را مخلوط میکنیم و در آخر مقداری از آرد سوخاری را اضافه میکنیم.
3-قارچ ها را داخل مایه میریزیم و آنهارا کاملا با مایه آغشته میکنیم.
4-اگر زمان داشته باشیم، روی کاسه را سلفون میکشیم و به مدت ۳۰ دقیقه قارچ ها را در یخچال میگذاریم. پس از گذشت ۳۰ دقیقه در تابه ای کوچک با عمق زیاد روغن سرخ کردنی می ریزیم ( مقداری که قارچ ها در آن شناور باشند)و حرارت را کم میکنیم تا به مرور زمان روغن داغ شود.
5-سپس کاسه را از یخچال خارج میکنیم و در ظرفی آرد سوخاری میریزیم، سلفون را برمی داریم و قارچ ها را در آرد سوخاری می غلتانیم و در روغن داغ می گذاریم تا سرخ شوند.
6-حرارت را اصلا زیاد نمی کنیم چون ممکن است بسوزد پس با همان حرارت کم میگذاریم تا طلایی شود و از روغن خارج میکنیم و در صافی قرار می دهیم تا روغن اضافه
آن ها بیرون بیاید.