روکش خوشمزه کیک با خامه شکلاتی
خراسان/ مواد لازم
شکلات شیری:۱۰۰ گرم
کره (ذوب شده):۲۰۰ گرم
پودر قند: ۴۰۰ گرم
پودر کاکائو: پنج قاشق غذاخوری
شیر:دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
1-برای آب شدن تکههای شکلات از روش بنماری استفاده کنید. به این صورت که ظرفی از آب را جوش بیاورید و ظرفی که تکههای شکلات را درونش ریختهاید روی آن قرار دهید و مدام هم بزنید تا رفتهرفته شکلاتها آب شود. بعد از آب شدن شکلاتها، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.2-کره را از یخچال در بیاورید و به دمای محیط برسانید سپس آن را با کمک چنگال یا همزن له کنید. سپس پودر قند الکشده را به آن اضافه و با همزن خوب با یکدیگر ترکیب کنید.3-کاکائو را الک کنید، سپس نمک، شیر و شکلات ذوبشده را به آن اضافه کنید. به خاطر داشته باشید که باید مخلوطی یکدست داشته باشید. خامه شکلاتی برای روکش کیک آماده است.
نکات:
1-از شکلات تلخ هم میتوانید به جای شکلات معمولی استفاده کنید.2-برای خنک شدن شکلات ذوبشده، تنها پنج دقیقه زمان کافی است.
3-مراقب باشید تا ظرف شکلات هنگام آب شدن با آب تماس مستقیم نداشته باشد.4-برای آب کردن تکههای شکلات از مایکروویو هم میتوانید استفاده کنید؛ فقط هر ۳۰ ثانیه باید آن را هم بزنید.5-کره را آنقدر هم بزنید تا به رنگ کرمی در بیاید.
6-دودقیقه، زمان مناسبی برای همزدن یا له کردن کره است.7-اگر از همزن برای له کردن کره استفاده میکنید، آن را روی دور متوسط تنظیم کنید.