طرز تهیه ساندویچ مرغ با پنیر اسرم
باشگاه خبرنگاران/ اگر دوستدار غذاهای ساندویچی هستید، ساندویچ مرغ با پنیر اسرم یک انتخاب لذیذ و سالم به عنوان یک میان وعده کامل یا حتی وعده اصلی برای شماست.
اسرم، یکی از مشهورترین پنیرهای طبیعی است که نام خود را از صومعهای به همین نام در دانمارک، جایی که راهبان اولین بار آن را در قرن دوازدهم تولید کردند، گرفته است. عطر و طعم کرهای این پنیر با طولانی شدن دوران رسیدن آن بهتر و قویتر میشود. این پنیر در تهیه انواع ساندویچهای سرد و گرم، املت، سوپ، غذاهای فرنگی همراه با سبزیجات و انواع نان قابل استفاده است.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ با پنیر اسرم
سینه مرغ ۲ عدد
پنیر اسرم (ورقهای خرد شده) ۲۰۰ گرم
اورگانو (پودر شده) ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه ۶۰ میلیلیتر
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
نمک و دانه فلفل سیاه به میزان لازم
نان جو (نازک برش خورده) ۸ تکه
برگ کاهو (خلالی خرد شده) ۱۰۰ گرم
کلم قرمز (خلالی خرد شده) ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی مینیاتوری و خیارشور مقداری برای تزئین
طرز تهیه ساندویچ مرغ با پنیر اسرم
سینه مرغ را به وسیله چاقو از طول برش بزنید؛ طوری که قطر آن به دو نیم تقسیم شود. آنها را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید. سپس اورگانو، آب لیمو ترش و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا مزهدار شود.
سینههای مرغ را از هر طرف ۵ تا ۷ دقیقه در تابه گریل کنید سپس مقداری پنیر اسرم روی فیلهها قرار دهید و منتظر بمانید تا پنیرها ذوب شوند.
روی نانها مقداری کاهو ریخته سپس فیلههای مرغ پنیری را روی کاهوها قرار دهید. کلم قرمز را روی مرغ پخش کرده و لایه دیگری از نان را روی کلمها قرار دهید.
ساندویچ مرغ اسرم را با گوجه مینیاتوری و خیارشور تزیین و سرو کنید.