یک شام متفاوت و خوشمزه با سیب زمینی
آخرین خبر/ این غذا رو حتما امتحان کنید.
کپشن رو تا آخر بخون،نکتهی طلایی برشته شدن پنیر پیتزا رو بهت بگم!
مواد لازم:
سیبزمینی
گوشت چرخ کرده ( یا مرغ، سبزیجات و ...)
پیاز
سیر
قارچ
هویج ( به دلخواه)
فلفل دلمه
شیر نصف لیوان
کره ۲۰ گرم
پنیر پیتزا
ادویه نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا به مقدار لازم
۱. سیبزمینیها رو آبپز میکنیم و خیلی خوب له میکنیم
۲. کره، شیر و ادویه ها رو به مواد اضافه میکنیم و خوب هممیزنیم تا پورهی سیبزمینی، نرم و لطیف بشه.
۳. حالا میریم سراغ درست کردن مواد میانی که از هر ترکیبی که دوس دارین میتونین استفاده کنین. ( گوشت، مرغ، سبزیجات و ...)
۴. پیاز رو خرد میکنیم و کمی تفت میدیم و سیر رو بهش اضافه میکنیم
۵. گوشت رو اضافه میکنیم و کمی که پخت، قارچ رو اضافه میکنیم، بعد هم هویج و فلفل دلمه و ذرت و هر ترکیب دیگه ای که دوس داشتین.
۶. در نهایت هم بهش یه خرده آب نارنج یا آبغوره بزنین خوشمزه میشه.
۷. مواد آدماهست و از روی حرارت برمیداریم. داخل یک تابه دیگه کمی روغن میریزیم و پوره های سیبزمینی رو کف تابه خوب فیکس میکنیم.
لایه بعدی از مواد گوشتی میریزیم، طوری که کاملا سطح پوره رو بپوشونه. لایه آخر هم پنیر پیتزا میریزیم و درب تابه رو میذاریم.
۸. وقتی پنیرها آب شدن، غذای ما آمادست اما چون روی گاز، حرارت از بالا وجود نداره، پنیرها آب میشن اما طلایی نمیشن! اگه دوس دارین روی پنیر طلایی بشه یه قلق باحال بهتون یاد میدم!
فر یا توستر یا ماکروفر رو روشن کنین ( المنت بالا و پایین روشن باشه) تابه رو چند دقیقه بذارین تو فر تا روش برشته بشه. اگه دستهی تابه نسوز نیست هم واسش راهکار داریم! وقتی تابه رو گذاشتین تو فر، درب فر رو باز بذارین جوری که دستهی تابه بیرون باشه. چند دقیقه تو همین حالت هم بمونه، روش طلایی میشه.
ویدئو از fatimaa_food