فیله های مرغ با فیلینگ قارچ و پنیر یک ترکیب برنده
آخرین خبر/ مواد لازم:
800 گرم فیله مرغ
200 گرم قارچ
1 عدد پیاز
150 میلی لیتر خامه(با مخلوط شیر و خامه)
2 عدد تخم مرغ
100 گرم آرد
150 گرم پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا دودی، ریحان خشک
روغن - برای سرخ کردن
منبع: ashpaziy_khalagh
طرز تهیه:
قارچ ها را با حرارت بالا تفت دهید بعد پیاز و نمک و فلفل را اضافه کرده و در آخر خامه یا مخلوط شیر و خامه را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید،فیله مرغ را نازک برش بزنید و با ادویه مزه دار کنید،سپس هر تکه را در آرد و سپس در تخم مرغ بغلتانید و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود،سپس فیله های سرخ شده را کف سینی فر قرار دهید و روی آن ها ملات قارچ خامه ای بریزید بعد پنیر رنده بپاشید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دما 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا روی پنیر برشته شود،نوش جان