روش تهیه کیک گردو شکلاتی دلبرانه
آخرین خبر/ مواد لازم :
115 گرم کره هم دمای محیط
115 گرم پنیر خامه ای
یک پیمانه شکر قهوه ای
دو عدد تخم مرغ + کمی وانیل
یک پیمانه آرد
نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
کمی نمک
ماست نصف پیمانه
نصف پیمانه گردوی بو داده
نصف پیمانه شکلات چیپسی
ابتدا پنیر و کره رو با همزن بزن، سپس شکرُ اضافه کن و دو دقیقه هم بزن، تخم مرغ و وانیلُ هم اضافه و مخلوط کن. مواد خشکُ با هم مخلوط و الک کن و به پنیری اضافه کن، ماست رو اضافه کن و در آخر گردو و شکلات رو اضافه کن. مواد کیکُ در قالب کاغذروغنی کشیده بریز و پخش کن و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که بپزه.
-,✎پرالین گردو :
90 گرم شکر
20 گرم آب
170 گرم گردو
گردوها رو تفت بده (یا روی گاز یا در فر) تا تست بشن، شکرُ در آب بریز هم بزن تا شکر حل بشه، بذار روی حرارت تا جوش بیاد، دو دقیقه بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد، گردو رو بهش اضافه و با هم مخلوط کن تا وقتی که آبش کشیده و شکر کاراملی بشه، سپس روی کاغذروغنی پخش کن تا خنک بشن بعد با چاقو خرد کن و در غذاساز بریز و مخلوط کن تا پودر بشه پس از حدود 5 دقیقه کم کم از حالت پودری به خمیری تبدیل میشه، بعد از ده دقیقه اگه خمیری نشد میتونی بهش کمی روغن مایع اضافه کنی، حالا پرالین آمادست میتونی برای فیلینگ ازش استفاده کنی(با قاشق روی کیک بریز).
-`,✎کاور کیک:
1 پیمانه شکلات تخته ای
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
یک چهارم پیمانه گردو بو داده
شکلات رو ذوب کن، سپس روغن و گردو رو اضافه و با هم مخلوط کن.روی کیک بریز و در یخچال قرار بده تا خوب جا بیفته.
ترجمه از ashpazi.majlesii