نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

فوت‌و‌فن تهیه میلک شیک تیرامیسویی کافی‌شاپی در خانه

منبع
بروزرسانی
فوت‌و‌فن تهیه میلک شیک تیرامیسویی کافی‌شاپی در خانه

نگار مگ/ میلک شیک تیرامیسو ظاهر زیبایی دارد و می‌توان از آن برای مهمانی هم استفاده کرد.
منوی کافی‌شاپ‌ها با اسامی عجیب‌و‌غریبی پرشده‌اند که تهیه بعضی از آن‌ها به اندازه اسم‌شان سخت و عجیب نیست. میلک شیک‌ها یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌های سرد کافی‌شاپی هستند که به راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد. امروز با هم طرز تهیه میلک شیک تیرامیسو و فوت و‌فن‌های تهیه آن را در خانه یاد می‌گیریم. این نوشیدنی ظاهر زیبایی دارد و می‌توان از آن برای مهمانی هم استفاده کرد.

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر:
بستنی وانیلی: ۶ قاشق غذاخوری
پنیر خامه‌ای: ۲ قاشق غذاخوری

خامه قنادی: ۱۰۰ گرم
بیسکویت لیدی فینگر: ۱۰ عدد
پودر نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری
شیرنیمه منجمد: یک لیوان
سس شکلات: به مقدار دلخواه برای تزیین

طرز تهیه:
در ابتدا شیر، پنیرخامه‌ای، بستنی وانیلی، پودر نسکافه و بیسکویت لیدی فینگر را در مخلوط‌کن می‌ریزیم.
مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم.
خامه قنادی را در یک ظرف استیل می‌ریزیم و با دور تند همزن چند دقیقه خامه را می‌زنیم تا فرم بگیرد. طوری که اگر کاسه را برگردانیم خامه‌ها بیرون نریزد.
سس شکلاتی را داخل دیواره‌های لیوان‌های سرو می‌ریزیم و مقداری از پودر نسکافه را به جداره‌ها می‌پاشیم.
دو سوم لیوان سرو را با مواد درون مخلوط‌کن پر می‌کنیم و در نهایت مقداری خامه فرم گرفته را با قیف یا شکل دلخواه به آن اضافه می‌کنیم.

حالا وقت تزیین میلک شیک با لیدی فینگر، سس شکلات و پودر نسکافه است.
نکته ۱: اگر به بیسکویت لیدی فینگر دسترسی ندارید می‌توانید از بیسکویت‌های دیگر یا حتی کیک اسفنجی خرد شده هم استفاده کنید.
نکته ۲: سرعت عمل باعث می‌شود تا مواد لازم برای تهیه میلک شیک خنک بماند و فرم بهتری در هنگام سرو داشته باشد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar