نماد آخرین خبر

نگاه ویژه دولت به رفع تنش آبی و آبرسانی در سیستان و بلوچستان

منبع
مهر
بروزرسانی
نگاه ویژه دولت به رفع تنش آبی و آبرسانی در سیستان و بلوچستان

مهر/ معاون راهبری و نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از نگاه ویژه نظام و دولت به بحث آبرسانی در سیستان و بلوچستان خبر داد.

علیرضا جزءقاسمی، معاون راهبری و نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور عنوان کرد: عملیات آبرسانی در این استان با منابع محدود، پراکندگی جغرافیایی و وسعت زیاد، نیازمند همتی جهادی است.

وی توجه ویژه نظام و دولت به بحث آبرسانی در سیستان و بلوچستان را ویژه دانست و افزود: در سال‌های اخیر با حمایت نظام، پروژه‌های عظیمی در حوزه آبرسانی شهری و روستایی در این استان تعریف و اجرایی شده‌اند، این خطه پهناور، بیش‌ترین تعداد روستا و بزرگترین قرارداد آبرسانی روستایی کشور را به خود اختصاص داده و همچنین، طرح تأمین آب اضطراری سیستان و زاهدان به عنوان یک پروژه پدافندی که با کار جهادی و فوق‌العاده به اجرا درآمده، از دیگر طرح‌های مهم این استان به شمار می‌رود.

جزقاسمی اضافه کرد: این پروژه‌ها، فرصت تمرکز بیش‌تر بر سایر طرح‌های زیرساختی را فراهم کرده است.

به گفته جزءقاسمی، بیش‌ترین حجم اعتبارات ملی در حوزه‌های تنش آبی، آبرسانی روستایی و پروژه‌های اضطراری به این استان اختصاص یافته و این روند در دولت چهاردهم و با حمایت دکتر پزشکیان ادامه خواهد داشت.

وی تأکید کرد: در دو سفر اخیر معاون اول رئیس‌جمهور به استان، بر تداوم و تسریع پروژه‌های آبی سیستان و بلوچستان تأکید شده و وزارت نیرو حمایت‌های لازم را تداوم خواهد داد.

معاون راهبری و نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تجلیل از تلاش‌های (علیرضا قاسمی) مدیرعامل پیشین شرکت از (فرهاد سرگلزایی) به‌عنوان مدیری بومی، باتجربه و آشنا با مجموعه یاد کرد و گفت: وی، با شناخت دقیق از شرایط استان، می‌توانند روند پیشرفت شرکت را با قدرت ادامه دهند و ما نیز در سطح ملی حامی او خواهیم بود.

جزءقاسمی در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت تنوع‌بخشی به درآمد شرکت تأکید کرد و گفت: درآمد حاصل از خدمات فاضلاب به دلیل قیمت‌گذاری تکلیفی ناچیز است و باید به حوزه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، انرژی‌های تجدیدپذیر و استفاده از پساب بیش‌تر توجه شود.

وی با اشاره به عقب‌ماندگی استان در بخش فاضلاب، افزود: با توجه به سیاست‌های دولت مبنی بر جذب سرمایه‌گذاری در این حوزه، انتظار می‌رود مدیرعامل جدید، پیگیری‌های جدی در توسعه شبکه فاضلاب خصوصاً در شهرهای زابل و زاهدان داشته باشند.

معاون شرکت مهندسی آبفای کشور در ادامه، نیروی انسانی را سرمایه اصلی شرکت دانست و گفت: با توجه به شرایط سخت کاری در استان، کارکنان واقعاً ایثارگرانه فعالیت می‌کنند، براین اساس، باید هم در حوزه مالی و هم معنوی مورد حمایت قرار گیرند.

جزءقاسمی اضافه کرد: لازم است در کنار مدیریت تأمین، به مدیریت تقاضا نیز توجه ویژه شود. در بودجه ۱۴۰۴ و برنامه هفتم توسعه، بر این موضوع تأکید شده و باید در پروژه‌های شرکت به‌صورت جدی مدنظر قرار گیرد.

وی با تأکید بر لزوم تلاش مضاعف برای تأمین آب از منابع غیر متعارف، مانند شیرین‌سازی آب دریا به‌ویژه در سواحل مکران، خاطرنشان کرد: با توجه به پهناوری استان سیستان و بلوچستان و محدودیت منابع، این سیاست باید در دستور کار مدیریت جدید قرار گیرد.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today