نماد آخرین خبر

روزانه ۶۰۰ هزار عدد ماسک در مازندران تولید می‌شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
روزانه ۶۰۰ هزار عدد ماسک در مازندران تولید می‌شود

ايرنا/ رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: هم اکنون روزانه ۶۰۰ هزار عدد ماسک پزشکي در اين استان توليد مي‌شود.

حسينعلي قوانلو رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران افزود: حدود ۵۰۰ هزار عدد ماسک در واحدهاي صنعتي استان و حدود ۱۰۰ هزار عدد هم در کارگاه هاي خانگي توليد و روانه بازار مي شود.
وي گفت: بر اساس برنامه ريزي روزانه حدود ۸۰ هزار عدد ماسک در اختيار بيمارستان هاي تحت پوشش دانشگاه هاي علوم پزشکي مازندران ، بابل و تامين اجتماعي قرار مي گيرد و بقيه نيز با نظارت دانشگاه هاي علوم پزشکي در داروخانه ها و واحدهاي فروش تجهيزات پزشکي توزيع مي شود.
او افزود: اگر چه در ماه هاي گذشته استان با کمبود مواد اوليه براي توليد ماسک استاندارد مواجه بود ، ولي اکنون مشکلي براي مواد اوليه نداريم چون وزارت بهداشت آن را تامين کرده و در اختيار واحدهاي صنعتي قرار داد.
رييس سازمان صنعت مازندران گفت: اکنون وضعيت توليد ماسک در استان به گونه اي است که حتي اگر پوشيدن ماسک براي شهروندان اجباري شود ، ما مشکلي در تامين آن نداريم .
اجباري شدن استفاده از ماسک و جريمه افراد فاقد ماسک در معابر و اماکن عمومي يکي از گزينه هاي ستاد ملي مقابله با کرونا است . اين گزينه پس از کاهش روند استفاده از ماسک در مناطق مختلف کشور از جمله مازندران مورد توجه قرار گرفت. بر اساس آمارهاي رسمي ميزان استفاده مردم مازندران از ماسک در معابر و اماکن عمومي و بازارها هم اکنون به حدود ۵۰ درصد کاهش يافته در حالي که در ماه هاي تير و مرداد حدود ۹۰ درصد بود.
تشديد نظارت بر اصناف 
رييس سازمان صنعت ، معدن و تجارت مازندران در مورد انتقاد از پايين آمدن سطح رعايت پروتکل هاي بهداشتي در اصناف هم گفت: نظارت بر اصناف طبق مصوبه ستاد ملي و استاني مقابله با کرونا تشديد شده است و تمامي اتحاديه ها و مجامع صنفي موظف به نظارت بر رعايت پروتکل ها در سطح اصناف شدند.
وي افزود: اگر چه ميانگين رعايت پروتکل هاي بهداشتي در اصناف استان پايين تر از ساير نقاط کشور پيش بيني نمي شود، ولي ما نظارت ها  را به ميزاني افزايش داديم که بتوانيم با متخلفان برخورد شديد داشته باشيم.
قوانلو گفت: در طرح هاي نظارت بر رعايت پروتکل هاي بهداشتي هر واحد صنفي که در اين زمينه بي توجهي داشته باشد ، واحد صنفي اش پلمپ مي شود و چنانچه پيش از اين تذکر کتبي و يا شفاهي دريافت کرده باشد، پرونده اش در قالب تخلفات بهداشتي به دستگاه قضايي ارسال خواهد شد.
وي اضافه کرد: اين برخوردها براي نانوايي ها ي سطح شهر و روستاهاي استان که به حدود پنج هزار واحد مي رسد، با کم شدن سهميه آرد همراه مي شود و براي تامين سلامت مردم گروه هاي نظارتي ما هيچ اغماضي نشان نخواهند داد.
معاون نظارت و بازرسي اداره کل صنعت، معدن و تجارت مازندران هم گفت: در راستاي تشدي نظارت بر واحدهاي صنفي با محوريت پروتکل هاي بهداشتي حدود ۱۵۰ گروه بازرسي و نظارت ساماندهي و روانه سطح بازارهاي استان شدند.
حسين اصغرزاده افزود: اين نظارت ها با همکاري اتحاديه ها و مجامع صنفي و مرکز بهداشتي و درماني در سطح استان انجام مي شود و با متخلفان بهداشتي همانند متخلفان اقتصادي برخورد قانوني خواهد شد.
وي گفت: در سال جاري ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنفي به دليل عدم رعايت پروتکل هاي بهداشتي در سطح استان پلمپ شدند و پرونده برخي از اين واحدها به دليل تکرار تخلفات به دستگاه قضايي ارسال شده است.
مازندران ۱۵۰ هزار واحد صنفي دارد. به طور ميانگين براي هر ۲۵ نفر يک واحد صنفي در استان فعال است ، در حالي ميانگين کشوري براي هر ۳۷ تا ۴۰ نفر يک واحد صنفي داراي مجوز است.
بر اساس گزارش وزارت بهداشت ، سطح رعايت پروتکل هاي بهداشتي در اصناف به طور ميانگين حدود ۵۶ درصد و ۶ درصد کمتر از ميانگين رعايت اين پروتکل ها در بين مردم عادي است . ميزان رعايت پروتکل هاي بهداشتي در نانوايي ها هم به حدود ۵۰ درصد رسيده است.
در مجموع بر اساس گزارش وزارت بهداشت ، رعايت پروتکل هاي بهداشتي در سطح کشور به طور ميانگين از ۸۲ درصد ماه گذشته به ۶۲ درصد در ماه جاري رسيده است. ميانگين رعايت پروتکل هاي بهداشتي در استان مازندران نيز طبق اعلام دانشگاه هاي علوم پزشکي مازندران و بابل  حدود ۶ درصد کمتر از ميانگين کشوري است.
هم اکنون حدود ۵۰۰ بيمار مبتلا به کوويد-۱۹ در بيمارستان هاي در بيمارستان هاي استان بستري هستند.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان مازندران را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر مازندران در تلگرام :
http://T.me/joinchat/AAAAAECg77_wr3btFfTRpQ
آخرين خبر مازندران در اينستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today