نماد آخرین خبر

هشدار هواشناسی درباره تگرگ و صفرشدن دمای نقاط کوهستانی سمنان

منبع
ايرنا
بروزرسانی
هشدار هواشناسی درباره تگرگ و صفرشدن دمای نقاط کوهستانی سمنان

ايرنا/ مديرکل هواشناسي استان سمنان گفت: فعاليت سامانه بارشي با احتمال بارش تگرگ و کاهش دماي هوا تا ۱۰ درجه سانتيگراد و نقطه صفر در مناطق کوهستاني همراه است.

ايرج مصطفوي مديرکل هواشناسي استان سمنان اظهار کرد: با توجه به تقويت فعاليت سامانه بارشي و ورود توده هواي سرد شمالي به استان سمنان، احتمال رگبار و رعد و برق، احتمال تگرگ در نقاط مستعد ، وزش باد شديد، کاهش محسوس دماي هوا بين پنج تا ۱۰ درجه سانتيگراد پيش‌بيني مي‌شود.
وي افزود: دماي کمينه در نواحي سردسير و کوهستاني تا جمعه به حدود صفر و زير صفر درجه خواهد رسيد و توصيه هاي هواشناسي کشاورزي بايد مورد توجه بهره‌برداران باشد.
مديرکل هواشناسي استان سمنان بيان کرد: تسريع در برداشت محصولاتي مانند ذرت، سبزي، صيفي‌جات، گوجه فرنگي، و انگور به ويژه در مناطق سردسير،  خودداري از چراي دام در حاشيه رودخانه هاي فصلي و حاشيه دره ها با توجه به احتمال سيلابي شدن آنها، هشدارهاي هواشناسي براي روزهاي آينده است.
مصطفوي در توصيه به بهره برداران گفت:  تنظيم دما در گلخانه ها و مرغداري ها و سالن هاي پرورشي و اطمينان از استحکام سازه ها، سالم بودن پوشش هاي پلاستيکي و بسته بودن در و پنجره هاي گلخانه ها با توجه به وزش باد شديد بايد مورد توجه باشد.
به گفته وي، به کارگيري پوشش مناسب روي کندوهاي زنبورعسل،  مهار سيستم هاي آبياري باراني، و به کارگيري ساير تمهيدات لازم کشاورزي، ديگر موارد ضروري در روزهاي آينده است.
مديرکل هواشناسي استان سمنان بيان کرد: بارش خفيف برف در روزهاي پنجشنبه و جمعه در نواحي سردسير و کوهستاني دور از انتظار نيست.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان سمنان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر سمنان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAENNWvIqZvWEhdCBvg
آخرين خبر سمنان در اينستاگرام :
https://instagram.com/semnan_today