کشف خودرو ۳۰ میلیارد ریالی قاچاق در کامیاران

باشگاه خبرنگاران/ فرمانده انتظامی کردستان گفت: یک دستگاه خودروی مرسدس بنز قاچاق به ارزش ۳۰ میلیارد ریال در مرکز ایست و بازرسی شهید میر جلیلی کامیاران کشف شد.
سردار علی آزادی، فرمانده انتظامی کردستان اظهار کرد: مأموران ایست و بازرسی شهید میر جلیلی شهرستان در حین کنترل محور کامیاران ـ کرمانشاه به یک دستگاه خودرو مرسدس بنز با پلاک گذر موقت مشکوک و نسبت به توقیف آن اقدام کردند.
وی ادامه داد: مأموران پس از بررسی مدارک مربوط به خودرو، متوجه قاچاق و غیر مجاز بودن خودرو و جعلی بودن پلاک آن شدند.
آزادی با اشاره به دستگیری راننده و انتقال خودرو به پارکینگ و معرفی متهم به مرجع قضایی خاطرنشان کرد: ارزش ریالی این خودرو توسط کارشناسان مربوطه ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
فرمانده انتظامی کردستان در پایان گفت: پلیس با هرنوع قاچاق به صورت قاطعانه برخورد و به قاچاقچیان اجازه فعالیت نمیدهد.