نماد آخرین خبر

قدردانی از استادان برگزیده پژوهشگر استان بوشهر

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
قدردانی از استادان برگزیده پژوهشگر استان بوشهر

صدا و سیما/ در نشست فرهنگ و تربیت در آیینه هشت سال دفاع مقدس از استادان برجسته پژوهشگر استان بوشهر قدردانی شد.

سردار رحیم نوعی اقدم، فرمانده قرارگاه حضرت زینب(س) سپاه قدس در سوریه در این نشست در سالن اجتماعات پردیس شهید بنت الهدی صدر دانشگاه فرهنگیان بوشهر اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران برای بقای خود به تربیت و آموزش نیاز دارد که بر همین اساس، شخصیت معلم یکی از مؤثرترین افراد آموزشی در جامعه است و معتقدم که کار تک تک آن‌ها جهاد در راه دفاع از انقلاب اسلامی و آموزش ارزش‌های دینی و انقلابی است.
سردار رحیم نوعی اقدم خطاب به دانشجو معلمان حاضر در این نشست اظهار داشت: امروز جنگ، جنگ ادراکی و شناختی است و دشمن تلاش می‌کند با ایجاد فتنه، چنان فضا را غبارآلود کند تا جوان ما در فکر چیز‌هایی باشد که گذشته خود را فراموش کند.
وی افزود: کسانی که امروز قرآن کریم و پرچم جمهوری اسلامی ایران را آتش زده و چادر از سر زنان می‌کشند، افراد بی هویت و مغرضینی هستند که لازم است ما در مقابل آن‌ها ایستاده و مقاومت کنیم.
سردار نوعی اقدم در بخش دیگری از سخنان خود، دفاع از نظام اسلامی را ریشه دار در دل ملت ایران دانست و گفت: امنیت و آرامش امروز جامعه، مرهون گذشت‌ها و فداکاری‌های رزمندگان اسلام است که باید پاس داشته شوند.
در پایان از تعدادی از استادان برگزیده پژوهشگر سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌های استان قدردانی شد.

آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar