سرگنجشکی غذای اصیل تهران
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ گوشت چرخ کرده
آردنخودچی
پیاز
گوجه
سیب زمینی
نمک-فلفل-زردچوبه
رب گوجه
اول یدونه پیاز رو رنده میکنیم
با گوشت و آرد نخودچی و ادویه ها مخلوط میکنیم
(برای اینکه وا نره آب پیاز رو یکم بگیرین یاهم آرد نخودچی رو بیشتر بزنین)
بعد قشنگ ورزش بدین، کوفته قلقلی های کوچیک ازش دربیارین
یه ۱۵-۲۰ دیقه بزارین فریزر
بعد تو این مدت سیب زمینی هارو مکعبی خرد کنین و سرخ کنید
یدونه پیاز رو خرد کنید ، سرخش کنید بهش پوره گوجه یا رب گوجه اضافه کنید، تفتش بدین
کوفته قلقلیا رو اول تو یه ظرف دیگه سرخ کنید و داخل ترکیب پیاز و رب اضافه کنید یا هم مثل من مستقیم اضافه کنید
داخلش آب بریزین، بزارین رو شعله کم گاز
درش رو اگه کامل بزارین، وا میره، نیمه بزارین حتما
بعد آخرای کار، سیب زمینی هارم بهش اضافه کنید. نمک و فلفل هم اضافه کنید