زرشک پلو با مرغ؛ محبوب ترین غذای ایرانی نزد خارجی ها
آخرین خبر/ مواد لازم:
ران مرغ به مقدار نیاز
۱/۳ پیمانه روغن۲ عدد پیاز نگینی خورد شده
۵ حبه سیر خورد شده
۲ ق غ خ کره
زعفران دم شده
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، سماق، (ادویه ایتالیایی به دلخواه)
فلفل دلمه رنگی سبز و قرمز از هرکدوم نصف
۲ ق غ خ رب گوجه(من ترجیحا به جای یک ق غ خ رب گوجه رب فلفل شیرین استفاده کردم که رنگ و طعم بینظیری به خورشت میده)
طرز تهیه:
توی یه تابه بزرگ روغن، پیاز، سیر، ادویه ها، مرغ، کره و زعفرون رو میریزیم و میذاریم روی حرارت خیلی کم به مدت ۱ ساعت بپزه با آبی که پیاز و مرغ پس میده.
حالا توی یه تابه فلفل دلمه خورد شده رو توی روغن تفت میدیم و طلایی که شد بهش رب رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم رب رنگ باز کنه و این ترکیب رو اواسط پخت مرغ بهش اضافه میکنیم و درشو میبنیدم اجازه میدیم تا نیم ساعت الهی ۱ ساعت دیگه هم بپزه و خورشت به غلظت مناسب برسه و جا بیفته.
دیگه کنار یه زرشک پلوی خوشمزه سرو میکنیم.