نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه پیراشکی گوشت، آموزش مرحله به مرحله

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد خمیر:
آرد سه لیوان ( الک شده)
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق غذاخوری
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
بکینپودر یک قاشق مرباخوری

روغن مایع ۱/۴ پیمانه
آب ولرم یک پیمانه
شیر خشک یک قاشق غذاخوری
شوید خشک یک قاشق غذاخوری
مواد میانی:
پیاز خرد شده دو عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
قارچ خرد شده ۲۵۰ گرم
زردچوبه، آویشن، پودر سیرو نمک فلفل
رب گوجه فرنگی
پنیر چدار ورقه ای و یا پنیر پیتزا برای داخل پیراشکی
کره برای رومال۲۰ گرم

پیاز و گوجه و زیتون برای روی پیراشکی 

دمای فر از قبل گرم شده ۱۹۰ درجه
المان بالا و پایین روشن 
به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره