19
7
3.8K
آخرین خبر/ مواد لازم :
لپه :یک پیمانه
گوشت : دویست گرم
رب گوجه:یک قاشق غذاخوری
آبلیمو ترش: یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
گلاب: یک قاشق غذاخوری
لیمو خشک: دوعدد
گوجه: یک عدد
پیاز: یک عدد
بادمجان: دوعدد
نمک :
زردچوبه : یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
چوب دارچین: یک تکه
دانه هل : دوعدد
نکته:
حتما ازچوب دارچین استفاده کنید
واسه اینکه یک قیمه بادمجون مجلسی داشته باشید بیست دقیقه پایانی بادمجون هارو اضافه کنید اگه زودتر بریزید بادمجون ها درخورشت وا میره
دانه هل وچوب دارچین رو می توانید حذف کنید اما طعم خوبی به خورشت میده
حتما لپه هارو بپزید و بعد تفت بدید تا بوی خامی لپه گرفته بشه