آموزش پخت آبگوشت بادمجان و کشک همدانی

فرارو/ آبگوشت کشک یکی از غذاهای سنتی و مقوی همدان است که ترکیب خاص آن با کشک و نخود، طعمی منحصربهفرد ایجاد میکند. این غذا با نان سنگک و سبزی تازه سرو میشود و انتخابی عالی برای روزهای سرد سال است. در ادامه، طرز تهیه این آبگوشت لذیذ را خواهید آموخت.
مواد لازم
گوشت آبگوشتی ۵۰۰ گرم
بادمجان ۴ عدد
عدس ۱ پیمانه
کشک ۱/۲ پیمانه
نعنا داغ ۱ ق غذا خوری
پیاز ۲ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
گوشت و با پیاز و ادویه بار میکنید تا بپزد، بعد عدس را اضافه کنید ،باهم خوب بپزند
حالا بادمجان را حلقه حلقه میکنید ،سرخ میکنید و کنار بگذارید.
پیاز داغ و نعنا داغ را که آماده کردید بریزید داخل آبگوشت.
نیم ساعت آخر پخت هم بادمجان و کشک را اضافه کنید و اجازه بدین که خوب با هم جا بیوفتن.
فوت و فنها دستور پخت آبگوشت بادمجان با کشک
نعنا داغ را بیشتر از چند ثانیه تفت ندهید، زیرا تلخ خواهد شد.
کشک نباید بجوشد.
بعد افزودن کشک نمک را اندازه کنید تا غذا شور نشود.
میزان افزودن بادمجان را میتوانید کم یا زیاد کنید.
آبگوشت بادمجان رب ندارد.
در رسپی شهرهای دیگر از نخود و لوبیا نیز در تهیه این غذا استفاده شده است.
به دلخواه میتوانید در انتها کمی آبلیمو اضافه کنید.