نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کالزونه، یک غذای اشتهاآور به یاد کارتونهای بچگی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم برای خمیر:
آب گرم ۳۷۵ گرم
مخمر فوری ۶ گرم
روغن زیتون ۱۵ گرم
شکر ۱۵ گرم
آرد ۶۰۰ گرم

نمک ۱۲ گرم

همه رو قاطی کن، خوب ورز بده تا یه خمیر نرم و لطیف بشه.
۲ ساعت استراحت بده، بعدش چونه‌های ۱۲۵ گرمی بگیر، روشو بپوشون و نیم ساعت دیگه استراحت بده.
سس مخصوص:
پوره گوجه ۲ پیمانه
سیر ۳ حبه
نصف پیاز
نمک و فلفل سیاه
فلفل قرمز یه پینچ
آویشن نصف قاشق چای‌خوری
ریحون تازه یه دسته


۱. پیازو یه تفت کوچیک بده، سیر رو اضافه کن.
۲. پوره گوجه رو بریز، ادویه‌ها رو بزن، ۲۰ دقیقه روی حرارت کم بپز.
۳. آخر سر ریحون رو اضافه کن، اگه سس خیلی غلیظه یه کم آب بریز.

حالا وقت مچاله کردن پنیره!
۱. خمیر رو پهن کن، سس بزن.
۲. یه لایه پنیر، کلی پپرونی، دوباره یه لایه پنیر!
۳. یه طرف خمیر رو تا کن، لبه‌هاشو خوب ببند که پنیر فرار نکنه.

4. رومال تخم‌مرغ بزن، سه تا خط روش بنداز (اختیاری).
5. بفرست فر ۲۰۰ درجه، ۱۵-۲۰ دقیقه تا روش طلایی بشه

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره