14
1
2.4K
14
1
2.4K
آخرین خبر/ تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۱۰ گرم (نصف لیوان)
آب پرتقال (یا شیر) ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
روغن مایع ۸۰ گرم (۱/۳ لیوان)
آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان)
بیکینگ پودر ۱ ق چ
رنده پوست پرتقال ۱ ق چ
پودر کاکایٔو ۲ ق غ
کرم پنیری
آب پرتقال یا آب یا شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
پودر ژلاتین🥄 ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ)
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
پودر قند یا شکر ۳ تا ۴ ق غ
رویه
پودر ژله پرتقال ۱ بسته
آب جوش ۱.۵ لیوان
هر نوع کیکی میشه ، من کیک پرتقالی کاکایٔویی درست کردم .