ته چین، غذایی که نمیشه ارش گذشت
آخرین خبر/ مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۳ پیمانه
سینه مرغ کامل ۱عدد
ماست ۴الی۵ ق غ خوری
گلاب دوقاشق
کره ۵۰ گرم
زعفران به مقدار لازم
تخم مرغ کامل ۲ عدد
فلفل دلمه و هویج و پیاز
نمک -فلفل -زردچوبه
سینه مرغ و طبق ویدیو با هویج و فلفل دلمه و پیاز و نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه میزاریم قشنگ بپزه بعد ریش ریش میکنیم و داخل تابه با کمی روغن و زرشک و گلاب و زعفران تفت میدیم و زیرشو خاموش میکنیم.
حالا تو یه قابلمه دیگه برنج و ابکش میکنیم و کمی زنده برمیداریم.
دوتا تخم مرغ و با نمک و فلفل سیاه میزنیم و بعد زعفران و گلاب و کره و اضافه میکنیم و در آخرم برنج خنک شده.
حتما باید برنج سرد شده باشه داغ نریزین داخل مواد یکم هم میزنیم. قاطی که شد کف قالب و روغن میریزیم و برنج فشرده میکنیم و بینش از مواد میریزم و کمی از دیواره قالب فاصله میدیم و مجدد روش برنج میریزیم. روش کره میذاریم و میذاریم روی گاز با حرارت ملایم تا دم بکشه وقتی دورش طلایی شد آمادهس.