کیک توت فرنگی؛ با بافتی نرم و لطیف
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ تخم مرغ ۵ عدد
ماست غلیظ ۱ پیمانه
روغن ۳/۴ پیمانه
آرد ۲ و نیم پیمانه
وانیل ۱ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق غ
توت فرنگی به میزان لازم
مواد کرم
پنیر ماسکارپونه ۳۰۰ گرم
زرده ی تخم مرغ ۱ عدد
نشاسته ذرت ۲ ق غ
پودر قند ۳ ق غ
تخم مرغ، شکر و وانیل رو پنج دقیقه با همزن می زنیم.
ماست و روغن رو بهش اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگه می زنیم.
آرد و بکینگ پودر الک شده رو میریزیم و با همزن دستی می زنیم.
مواد کرم رو درست می کنیم.
پنیر خامه ای، پودر قند، زرده تخم مرغ و نشاسته ذرت رو مخلوط می کنیم و دو سه دقیقه با همزن می زنیم تا یکدست بشه و بعد میریزیم توی قیف
و به شکل دلخواه روی کیک میریزیم.
توت فرنگی هارو خرد می کنیم و میریزیم روی کیک (بین مواد خامه ای بذاریم بهتره)
قالب رو می ذاریم توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ و زمان ۵۰ الی ۶۰ دقیقه
(زمان بستگی به فر می تونه بیشتر هم بشه)