نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک توت فرنگی؛ با بافتی نرم و لطیف

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ تخم مرغ ۵ عدد
ماست غلیظ ۱ پیمانه
روغن ۳/۴ پیمانه
آرد ۲ و نیم پیمانه
وانیل ۱ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق غ

توت فرنگی به میزان لازم

مواد کرم
پنیر ماسکارپونه ۳۰۰ گرم
زرده ی تخم مرغ ۱ عدد
نشاسته ذرت ۲ ق غ
پودر قند ۳ ق غ

تخم مرغ، شکر و وانیل رو پنج دقیقه با همزن می زنیم.

ماست و روغن رو بهش اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگه می زنیم.

آرد و بکینگ پودر الک شده رو میریزیم و با همزن دستی می زنیم.

مواد کرم رو درست می کنیم.
پنیر خامه ای، پودر قند، زرده تخم مرغ و نشاسته ذرت رو مخلوط می کنیم و دو سه دقیقه با همزن می زنیم تا یکدست بشه و بعد میریزیم توی قیف
و به شکل دلخواه روی کیک میریزیم.

توت فرنگی هارو خرد می کنیم و میریزیم روی کیک (بین مواد خامه ای بذاریم بهتره)

قالب رو می ذاریم توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ و زمان ۵۰ الی ۶۰ دقیقه
(زمان بستگی به فر  می تونه بیشتر هم بشه)

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره