نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
تحلیل ها

وطن امروز نوشت: سرنشین بی‌ام‌ و جنجالی کدام عضو خاندان هاشمی بود؟

منبع
وطن امروز
بروزرسانی
وطن امروز نوشت: سرنشین بی‌ام‌ و جنجالی کدام عضو خاندان هاشمی بود؟
وطن امروز/ متن پيش رو در وطن امروز منتشر شده و انتشار آن به معني تاييد تمام يا بخشي از آن نيست. هفت‌تيرکشي محافظ ع - م براي فرزند شهيد لاجوردي خبري بود که روز دوشنبه، رسانه‌هاي داخلي را مبهوت خود کرد! سيداحسان لاجوردي، پسر شهيد سيداسدالله لاجوردي در صفحه شخصي اينستاگرام خود اين ماجرا را روايت کرد. او در شرح ماجرا نوشت که يک خودروي بي‌ام‌و در نياوران و قبل از سه راه ياسر، با ماشين او برخورد کرد. او براي ممانعت از فرار بي‌ام‌و که سرنشين آن يک خانم جوان بود، از ماشين پياده شد و با پليس راهنمايي و رانندگي تماس گرفت. با اين حال پس از مدتي قصد انصراف از پيگيري موضوع را داشت اما ادبيات نامناسب خانم بي‌ام‌و سوار او را مصمم به پيگيري شکايت خود کرد. در اين ميان قبل از رسيدن افسر پليس راهنمايي و رانندگي و تنها چند دقيقه پس از تماس سرنشين بي‌ام‌و، يک خودروي پژو سر رسيد و راننده آن فرزند شهيد لاجوردي را مورد ضرب و شتم قرار داد و در روز روشن براي او هفت‌تير کشيد! اما اينکه اين فرد چه کسي بود، در روايت احسان لاجوردي ماهيت او تا حدودي مشخص شد! به گفته لاجوردي، در صندلي عقب ماشين پژو خانم ع - م حضور داشت که اين موضوع نشان مي‌دهد فرد هفت‌تير‌کش، محافظ بوده است! البته اصطلاح «ع - م» در روايت احسان لاجوردي آمده است و قاعدتا در نگارش اين گزارش به همان استناد مي‌شود. به هر حال باز هم با ادبيات نامناسب خانم بي‌ام‌و سوار، ماجرا تمام شد و عابران و شاهدان ماجرا، با چشم‌هاي خود يک صحنه گانگستري را در نياوران مشاهده کردند! بدون آنکه عواقبي براي اين فرد هفت‌تير‌کش و ديگران داشته باشد!
محافظ عروس! اقدام عجيب محافظ خانم ع - م در هفت‌تير‌کشي براي يک جوان در روز روشن يک اقدام قابل تأمل است! مهم‌ترين نکته‌اي که در اين ميان وجود دارد اين است که وظيفه و تکليف اين محافظ چه بوده است! و او چرا بايد براي سرنشين يک خودروي ديگر اينگونه ديگران را به رعب و وحشت بيندازد و به يک مرد جوان در مقابل ديدگان خانواده او بي‌حرمتي کند؟! سرنخ ماجراي اقدام عجيب اين محافظ همان سرنشين خودروي بي‌ام‌و است! سرنشين خودروي بي‌ام‌و چه کسي بود؟ پيگيري‌هاي «وطن امروز»، البته حلقه وصل اين ماجرا را روشن کرد. نقطه شروع ماجراي هفت‌تيرکشي نياوران، از تصادف خودروي بي‌ام‌و آغاز شد و براساس پيگيري‌هاي انجام شده، خودروي بي‌ام‌و مذکور، به اسم خانم «مريم سالاري» ثبت شده است؛ اما مريم سالاري کيست؟ يک جست‌وجوي ساده هويت صاحب خودروي بي‌ام‌و و نقطه وصل او با خانم ع - م را به خوبي مشخص مي‌کند. مريم سالاري يکي از عروس‌هاي حجت‌الاسلام اکبر هاشمي‌رفسنجاني و خانم عفت مرعشي و همسر ياسر هاشمي است! البته اين عروس خانواده آقاي هاشمي، يکي از بستگان نسبي آنها نيز هست. به هر حال بي‌ام‌و جنجالي ماجراي هفت‌تيرکشي سه‌راه ياسر متعلق به خانم مريم سالاري، همسر ياسر هاشمي بوده است! اکنون مي‌توان يک شرح دقيق‌تر از ماجراي هفت‌تيرکشي نياوران داشت. در واقع ماجرا اينگونه است که بي‌ام‌و متعلق به همسر ياسر هاشمي با يک خودروي ديگر تصادف مي‌کند. (از قضا سرنشين خودروي ديگر، سيداحسان لاجوردي، فرزند شهيد اسدالله لاجوردي است) سرنشين خودروي ديگر (لاجوردي) منتظر رسيدن افسر راهنمايي و رانندگي براي تعيين خسارت است اما با تماس سرنشين بي‌ام‌و، فردي مسلح به همراه خانم ع - م فرا مي‌رسد و براي او هفت‌تير مي‌کشد! و خانواده احسان لاجوردي با مشاهده اين صحنه بالاجبار ناچار به انصراف خود از پيگيري ماجراي تصادف مي‌شوند!
سلوک اعليحضرتي! ماجراي هفت‌تيرکشي محافظ خانواده هاشمي در روز روشن در پايتخت ايران به‌خاطر خودرويي که متعلق به همسر ياسر هاشمي، فرزند حجت‌الاسلام اکبر هاشمي‌رفسنجاني است؛ براي افکار عمومي در ايران مذموم است! ظاهر ماجرا حقيقتا هيچ تفاوتي با رواياتي که درباره سلوک و رفتار اشراف و شاهان در ميان مردم گفته شده، ندارد! در کنار تبعيض آشکار، برآورد ديگر جامعه ايراني از چنين رفتارهايي، «نبود امنيت» است! چراکه بدون ترديد مشاهده چنين رفتارهايي، جامعه ايراني را به قياس با وضعيت برخي کشورهاي همسايه و رانت‌هاي سياسي، اقتصادي و امنيتي اشراف و ثروتمندان نسبت به ساير طبقات جامعه مي‌اندازد! خودروي متعلق به همسر ياسر هاشمي آيا حقوق فراقانوني نسبت به ساير شهروندان دارد که در صورت تصادف با خودروي ديگر، نبايد مورد پيگيري و تعقيب قرار گيرد! و اگر شهروندي خواستار گرفتن حق خود از اين افراد شود؛ بايد اينگونه مورد بي‌حرمتي قرار گيرد؟! اما نکته ديگر ماجرا رفتار عجيب محافظ خانم ع - م است. بايد چند مورد درباره اين فرد مشخص شود. اول اينکه آيا او محافظ رسمي بوده است يا به صورت شخصي استخدام شده است؟ اگر محافظ رسمي بوده باشد - که احتمال آن بيشتر است - قطعا بايد درباره اين ماجرا پيگيري شود که آيا حمايت مسلحانه از عروس خانم عفت مرعشي نيز در شمول تکاليف يا اختيارات وي است؟ اگر هم اين فرد، محافظ شخصي بوده باشد که قطعا بايد يک برخورد محکم قانوني با او صورت گيرد! در هر حالت قطعا يکي از وظايف مهم دستگاه‌هاي مربوط بويژه دستگاه‌هاي امنيتي و قضايي، تامين امنيت و حراست از امنيت رواني در جامعه است! آنگونه که فرزند شهيد لاجوردي ماجراي هفت‌تيرکشي نياوران را روايت کرده، قطعا اين اتفاق مستوجب يک رسيدگي و برخورد عبرت‌آميز است چراکه خداي ناکرده مي‌تواند منجر به ايجاد بدعت‌هايي شود که البته شايد از قبل نيز وجود داشته و مظاهر آن براي عموم آشکار نشده باشد!