طرز تهیه حلوای به؛خوراکی خوشمزه و سنتی گیلانی

فرارو/ حلوا یکی از خوراکیهایی شیرین و سنتی ایران است و در نقاط مختلف دنیا به روشهای گوناگون پخته میشود. ایرانیان معمولاً حلوا را برای مراسم ختم و مناسبتهای مذهبی مثل عزاداریهای ماه محرم و شبهای قدر و سفره افطار تهیه میکنند. حلوا علاوهبر اینکه به صورت یک دسر شیرین سرو میشود، یک غذای کامل و مقوی نیز محسوب میشود. حلوا به نوعی حلوای اصیل و خوشمزه استان گیلان است که بافتی نرم و عطر و طعم بینظیری دارد. این حلوای خوشمزه در کنار چای بسیار میچسبد و برای سفره افطار نیز یک انتخاب مناسب است. این حلوا به دلیل داشتن میوه به دارای رنگ و عطر فوقالعادهای است. اگر دوست دارید این حلوای خوشمزه را در منزل و با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه حلوای به همراه ما باشید.
مواد لازم
به: ۱ کیلو
شکر: ۷۰۰ گرم
آب: ۳ لیوان
پودر هل: ۲ قاشق چایخوری
نشاسته گندم: ۱ لیوان
کره: ۳۰ گرم
پودر گل سرخ: ۲ قاشق چایخوری
مغز گردو خرد شده: ۱ لیوان
طرز تهیه
برای درست کردن این حلوای خوشمزه ابتدا بهها را پوست و از وسط نصف کنید. تخمهای به را خارج کنید و بهها را به صورت مکعبی خرد کنید و داخل یک قابلمه مناسب (ترجیحا مسی یا رویی) بریزید. سه لیوان آب سرد و شکر را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید، سپس دمکنی بگذارید و حرارت را کم کنید. حدودا ۲ ساعت زمان بدهید تا به با شکر بپزد و تغییر رنگ بدهد. بعد از اینکه بهها به غلظت رسید و قرمز رنگ شد، با گوشتکوب برقی یا گوشتکوب دستی بههای پخته را بکوبید تا کاملا میکس شود. نشاسته ذرت را با ۱ لیوان آب سرد مخلوط کنید و به قابلمه به اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. حالا باید حلوا را به مدت نیم ساعت دیگر با حرارت کم هم بزنید تا کم کم نشاسته جذب و آب حلوا کشیده شود. در مرحله بعد کره، پودر هل و پودر گل سرخ را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود. ۵ دقیقه بعد مغز گردو را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی حلوا از قابلمه جدا شود دیگر آماده سرو است. حلوا را داخل ظرف مخصوص سرو بکشید و روی حلوا را به دلخواه با پودر گردو و پودر گل سرخ تزیین کنید، نوش جان.