کیک مرمری یک انتخاب خوشمزه
آخرین خبر/ مورد نیازا:
کره نرم شده ۱۵۰گرم یا ۳/۴پیمانه
شیر ۱۸۰گرم یا ۳/۴پیمانه
پودر کاکائو ۳۰گرم یا ۴ق غ
شکر ۳۰۰گرم یا ۱و۱/۲پیمانه
تخم مرغ ۴عدد
آرد۳۰۰گرم یا دو پیمانه
وانیل یک ق چ
بکینگ پودر ۱۰گرم یا۲ق چ
نمک یک پینچ
سایز قالب من ۱۰در ۳۵بود تقریبا
میتونید تو قالب گرد ۲۵هم بپزید.
فر با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.
کره و شکر رو ۴دقیقه با همزن بزنید بعد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کنید و هر تخم مرغ رو یک دقیقه بزنید با همزن بعد با تخم مرغ آخر وانیل هم اضافه کنید.
بعد شیر رو اضافه کنید با لیسک
حالت بریده بریده میشه نگران نباشید.آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید و با لیسک ترکیب کنید مواد رو نصف کنید به نصفش پودر کاکائو رو با الک اضافه کنید و با لیسک باز ترکیب کنید و نصف دیگه ساده کنار بذارید.
قالب رو کاغذ روغنی بندازید و چرب کنید.
اول یه ملاقه از مواد سفید بعد یک ملاقه از مواد کاکائویی و به ترتیب ادامه بدید تا کل مواد تموم بشن.
بعد داخل فر به مدت ۵۰دقیقه
تا زمانی که تست خلال تمیز بیرون بیاد و بپزه.