10
0
2.4K
آخرین خبر/ آرد ۳۰۰ گرم (۲/۵ پیمانه)
یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
نمک یک قاشق چایخوری
کره ۱۷۰ گرم (۳/۴ پیمانه)
شکر قهوه ای ۲۰۰ گرم(یک پیمانه)
شکر ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
تخم مرغ ۲ عدد
شکلات خرد شده ۱۰۰ گرم
قالب من ۲۰ سانت هست که برای این مقدار مواد مناسبه.
فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ گرم کنید و کیک رو حدودا ۴۰ دقیقه داخلش بپزید.
من ۱۰ دقیقه اول المنت بالا هم روشن کردم که روی کیکم خوشگل تر بشه.