نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

پاستای مرغ و اسفناج؛ یک شام لذیذ

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم جهت پاستا مرغ و اسفناج :
پاستا فتوچینی نصف بسته
سینه مرغ نصف یک عدد
قارچ‌ ده‌عدد
اسفناج یک بسته
سیر ۵ حبه

پنیر خامه ای دو قاشق غذا خوری سر پر
خامه صبحانه نصف پاکت
آب پاستا دو تا سه ملاقه
نمک و فلفل سیاه و آویشن برای داخل پاستا
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سیر و روغن زیتون‌برای مرینت سینه مرغ

پاستا هارو با آب ‌و‌نمک‌ بپزید و آب پاستا رو به‌اندازه یک‌لیوان نگه دارین.
قارچ و با کره تفت بدین بهش سیر ریز شده اضافه کنید و خیلی کم تفت بدین سیر نباید سرخ بشه پس کم تفت بدین.
اسفناج و درشت خورد کنید و به قارچ ها اضافه کنید و اجازه بدین یکم بپزه بعد پنیر ‌ و خامه و آب پاستا و ادویه هارو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و پاستارو به مواد پنیری اضافه کنید.
مرغ و با ادویه ها و روغن زیتون مرینت کنید و تویروغن با حرارت بالا هر طرف و چهار دقیقه گریل کنید و روی پاستا بذارید و به دلخواه روش پنیر پارمزان بریزید.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره