نماد آخرین خبر

شام/ برگر بادمجان و تن ماهي؛ سر اين غذا دعوا مي شود!

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
شام/ برگر بادمجان و تن ماهي؛ سر اين غذا دعوا مي شود!
آخرين خبر/ بادمجان شايد يکي از انگشت‌شمار خوردني‌هايي باشد که بيشتر ما (اگر به آن حساسيت نداشته باشيم) دوستش داريم. شايد شکموهاي زيادي نباشند که اين يک قلم جنس را در هر لباس و قامتي در هر خوراک و پيش‌خوراک و پس‌خوراکي دلپذير ندانند. اين لقمه کوچک را که هم بادمجان‌دوستان، دوست دارند و هم مزه‌پسندان، مي‌توان در زماني کمتر از ۴۵ دقيقه آماده کرد. مي‌توانيم مرحله بادمجان‌پزانش را يک روز زودتر هم انجام دهيم، در اين صورت در کمتر از يک ربع، يک مزه غذاي تاييدشده از لحاظ زيبايي هم داريم. چي لازم دارم: – سه عدد بادمجان – يک قوطي کنسرو ماهي تن (در آب يا روغن زيتون) – يک پياز کوچک رنديده – دو حبه سير رنديده – دو قاشق غذاخوري روغن زيتون – چند پر ريحان تازه يا اسفناج کوچک يا جعفري تازه – دو عدد گوچه فرنگي متوسط خردشده و يک عدد رنده‌شده – يک گلوله پنير موتزارلا (مي‌تواند يک پنير کم نمک، به سليقه خودتان باشد) – نمک و فلفل و ادويه مورد علاقه چطور بپزم: ۱- بادمجان‌ها را حلقه‌حلقه مي‌کنيم. با ضخامت تقريبا سه سانتيمتر. روي هر حلقه را با کارد چند خط مي‌بريم. حلقه‌ها را به روغن زيتون آغشته مي‌کنيم. در يک سيني مخصوص فر مي‌چينيم و در فر با دماي ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد مي‌گذاريم تا طلايي شود. بعداز آماده شدن، کنار مي‌گذاريم تا خنک شود. اگر امکان کباب يا گريل کردن بادمجان را داريد، بهتر و خوشمزه‌تر و تُردتر مي‌شود. ۲- با روغن باقي‌مانده، پياز و سير رنديده را تا مرحله طلايي شدن تفت مي‌دهيم. نمک و فلفل و ادويه مي‌زنيم و گوجه‌فرنگي رنده‌شده را اضافه مي‌کنيم. آنقدر هم مي‌زنيم تا‌ آب گوجه خشک شود. ۳- ماهي تن کنسروي را با چنگال تا حد امکان له مي‌کنيم. در بعضي از دستورها کمي پستو سبز را با تکه‌هاي ماهي مخلوط مي‌کنند. بعضي از اين کنسروها کمي شورتر هستند و بايد مراقبِ تراز نمک و ادويه‌اش باشيم. ۴- وقتي همه مواد خنک شدند، ساخت چيزي شبيه ساندويچ را شروع مي‌کنيم. در يک بشقاب، اول يک حلقه بادمجان را مي‌گذاريم و بعد کمي از ماهي له‌شده، يک حلقه گوجه‌فرنگي و يک حلقه نازک از پنير موتزارلا و روي آن کمي از سُس پياز و سيرداغ مي‌ريزيم. آخرين لايه بايد يک حلقه ديگر از بادمجان باشد تا اين ساندويج بسته شود. آخرين مرحله مي‌تواند کمي سبزي تازه باشد که کنار يا روي ساندويچ مي‌گذاريم تا مزه اين بادمجان را دلپذيرتر کند. شايد اين ساندويچ کوچک يا لقمه يکي از بهترين پيش‌خوراک‌هايي باشد که ايتاليايي‌ها مي‌خورند. با اين تفاوت که آنها معمولا بادمجان را در روغن فراوان تقريبا خشک مي‌کنند و مزه خوبش با کمي کالري بيشتر همراه مي‌شود و ناسالم‌تر است. براي اين پيش‌غذا چند دستور وجود دارد که شايد يکي از سالم‌ترين‌هايش کبابي کردن آن يا درست‌کردنش در فر باشد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد