نماد آخرین خبر

عصرانه/ پاي لقمه اي خوشمزه و خواستني

منبع
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی
عصرانه/ پاي لقمه اي خوشمزه و خواستني

سرآشپز پاپيون/ مواد لازم
خمير ( پاي، تارت يا پيراشکي )  به مقدار لازم
تخم مرغ (زرده)    ۲ عدد
سيب (کمپوت)    ۱ قوطي
شکر    به مقدار لازم
تخم مرغ بزرگ    ۱ عدد
دارچين    به مقدار لازم
 
طرز تهيه
ابتدا خمير رو آماده کرده 

نيمي از خمير را روي يک سطح آرد پاشي شده پهن کنيد و همه سطح آن را با زرده تخم مرغ زده شده بپوشانيد.
کمپوت سيب را با مخلوط کن کاملا پوره کنيد سعي کنيد مقداري از آب کمپوت را برداريد تا پوره شما سفت شود.
پوره را روي خمير پهن کنيد و روي آن مقداري دارچين بپاشيد.
نيمه ديگر خمير را نيز جداگانه پهن کرده و روي آن زرده تخم مرغ بزنيد.حال خمير را روي خمير اول قرار داده و با دست روي آن فشار وارد کنيد.
با استفاده از چاقو يا ابزار خاص شيريني را برش زده و داخل سيني چرب شده فر قرار دهيد.
يک عدد تخم مرغ را به خوبي بزنيد و با برس روي شيريني ها بماليد و روي هر شيريني مقداري شکر و دارچين بپاشيد.
شيريني ها را داخل فري که از قبل با دماي ۳۵۰درجه فارنهايت گرم شده اند به مدت ۱۵دقيقه بپزيد.
بعد از آماده شدن شيريني را با بستني ،سس کارامل يا عسل سرو کنيد.

 
ساير نکات
 اگر دوست نداريد شيريني خيلي شيرين شود ميتوانيد سيب خام را پخته و بعد پوره کنيد و به عنوان مغز شيريني استفاده کنيد.
 در صورت تمايل مقداري گردو چرخ شده هم به سيب اضافه کنيد.
 ميتوانيد سيب را با عسل يا کارامل مخلوط کرده و بعد روي خمير قرار دهيد.
 استفاده از کنجد روي شيريني به خوشمزه شدن آن کمک زيادي ميکند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره