طرز تهيه سوپ سبزيجات ترکيه اي

باشگاه خبرنگاران/ مواد لازم
پياز ۲ عدد
سيب زميني متوسط ۱عدد
هويج ۲ عدد
برنج نيم دانه ۱/۲ پيمانه
ماست ۱پيمانه
زرده تخم مرغ ۱عدد
آرد ۲ق غ
گوشت چرخ کرده حدود ۲۵۰ گرم
نان تست ۲ عدد
روغن زيتون اختياري
عصارهي مرغ ۱ عدد
نعناع خشک حدود ۲ ق غ
ادويه جات مثل نمک، فلفل سياه و پاپريکا
کره
مراحل تهيه
ابتداگوشت چرخ کرده و يک عدد پياز رو رنده کنيد و با نمک و فلفل خوب ورز بدين و قلقلي کوچک کنيد و در روغن تفت بدين و کنار بذاريد و بعد در همان ظرف يک عدد پياز رو نگيني خورد کنيد و با کره تفت بدين و بعد سيب زميني و هويج نگيني خورد شده رو اضافه کنيد و خوب تفت بديد، عصارهي مرغ رو در آب حل کنيد و اضافه کنيد و بعد حدود سه ليوان آب اضافه کنيد و نيم ساعت زمان بدين تا بپزند، حالا گوشتها رو اضافه کنيد و بعد پنج دقيقه برنج شسته شده و ماست و زرده تخم مرغ و آردي که با هم خوب هم زدين رو اضافه کنيد و غذا رو خوب هم بزنيد تا زماني که آب بجوش بياد تا ماستها اصطلاحا نبره، بعد مجددا نيم ساعت زمان بدين، حالا نعناع خشک و کره رو تفت بدين و به سوپ اضافه کنيد و بعد پنج دقيقه غذا اماده است.
نون تست هارو مربعي خورد کنيد و کمي روغن زيتون و پاپريکا بزنيد و در فر بزاريد تا تنوري بشن و بعد با سوپ سرو کنيد.
منبع:آشپزي خونگي